Bjørnar K. Meisler kan kontaktes på e-post: meisler@saltdal.net

Bjørnar K. Meisler (1970) bor i Saltdal kommune i Nordland fylke, og arbeider med bilder i form av tegninger og grafikk. Han jobber også i halv stilling ved Adde Zetterquist kunstgalleri.

Tegningene utføres på kartong, og han bruker ofte tradisjonelle redskaper som blyant, pastellkritt, flytende tusj og akvarellfarger, som behandles på ulike måter, for eksempel med sandpapir. Meisler jobber bredt med tegning både som billedkunst, illustrasjoner, tegneserier, og såkalte vitsetegninger.

Meisler jobber med grafikk fra eget verksted, hvor han lager etsninger i kobberplater Han bruker ikke syrer i etseprosessen, men lager fordypninger i kobberplater ved hjelp av elektrolyse. I enkelte tilfeller bruker han også fotopolymerfilm (ImagOn) for overføring av fotografi til platene han etser.

Bjørnar K. Meisler har sin utdannelse fra Kunsthøgskolen i Bergen, Kunstfag i Risør, og Kunstskolen i Kabelvåg.

Han har hatt utstillinger blandt annet på Norsk Landbruksmuseum på Ås, i Hamsungalleriet på Tranøy, Tranøy Galleri, Saltdal kunstforening, Fauske kunstforening, og deltatt på flere kollektivutstillinger blant annet Tegnerforbundets Jubileumsutstilling i 2006

Meisler er tildelt stipendier med opphold og utstillinger i Beiarn og i Fosnes kommune. I 2009 var han også profil under Blåfrostfestivalen i Saltdal.

Bjørnar K. Meisler er medlem av Tegnerforbundet og Norske billedkunstnere.